close
menu

Mer snack och mer verkstad när Företagardagen firar tio år

Tiden går snabbt när man har roligt. I hela tio år har Företagardagen varit en plats för inspiration, möten och nätverkande – och nu kör vi minst tio år till! Den 18:e oktober blir det ännu mer inspirerande föreläsningar och spännande möten – och ännu större fest.

Keynote speaker Pingis Hadenius har gjort en spännande karriärresa som anställd i finansbranschen, via kosmetikabranschen och tidningsmakeri till att idag med sin bas på Fårö driva flera internationella bolag inom skönhet, mode och ekonomi.

I mässdelen har vi ett nytt upplägg med flera spännande nyheter. Fler talare och programnyheter presenteras inom kort. Nu laddar vi för det bästa året hittills! Så missa inte nästa Företagardag på Wisby Strand.

OBS! ÅRETS BILJETTER ÄR NU SLUTSÅLDA OBS!

Dagsbiljett

En dagsbiljett inkluderar lunch, 2st fika, föreläsare och tillgång till mässan. Kostnad 875:- per person plus moms. Faktureras.

keyboard_arrow_up

Heldagsbiljett

En heldagsbiljett inkluderar lunch, 2st fika, föreläsare, tillgång till mässan, trerättersmiddag, dryckespaket, prisutdelning och underhållning. Kostnad 1.535:- per person plus moms. Faktureras.

keyboard_arrow_up

Utställare

För att ge plats för årets tema "Mer snack. Mer verkstad." så kommer antalet utställarplatser att vara begränsade.

Utställarplatserna är slutsålda för året!

Välkomna att höra av er om ni vill bolla idéer om just er medverkan: roger@tillvaxtgotland.se eller 0705-62 22 22

keyboard_arrow_up

Köp biljett till företagardagen

Dagsbiljett
Heldagsbiljett
Utställare

Tack vare Företagardagens partners kan dagen genomföras och ha ett exklusivt innehåll som bidrar till utveckling, dialog och inspiration för Gotlands bästa.